Laatste nieuws

Openingstijden tijdens de feestdagen


Tijdens de feestdagen zijn onze klinieken als volgt geopend:

  • Sinterklaasavond 5 december: alle locaties zijn regulier geopend.
  • Kerstavond dinsdag 24 december: alle locaties vanaf 17.00 uur gesloten.
  • Eerste en tweede Kerstdag (25 en 26 december): alle locaties gesloten.
  • Oudjaarsavond dinsdag 31 december: alle locaties vanaf 17.00 uur gesloten.
  • Nieuwjaarsdag woensdag 1 januari: alle locaties gesloten.

Tijdens deze dagen zijn wij enkel voor spoedeisende zaken bereikbaar.

Welkom op onze nieuwe locatie!


Vanaf heden zijn wij op het eiland Tholen werkzaam vanaf ons nieuwe pand aan de Stoofstraat 27 te Poortvliet.

Juni is chipmaand


Juni is traditiegetrouw, zo net voor de grote vakanties, de chipmaand. Deze maand kunt u bij ons voor slechts € 25,- uw dier laten chippen en registreren.

Nieuwsbrief


Eens per 2 a 3 maanden maken wij een nieuwsbrief voor onze klanten met relevant diergeneeskundig nieuws en aankondigingen. Denk aan ziekte-uitbraken, interessante patiënten uit de praktijk, seizoensgebonden aandachtspunten en acties. Mocht u deze email willen ontvangen, dan kunt u zich onderaan deze pagina met één druk op de knop inschrijven. Alvast bedankt!

Bericht4


In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. het heeft zijn wortels in een stuk klassieke latijnse literatuur uit 45 v.Chr. en is dus meer dan 2000 jaar oud. Richard McClintock, een professor latijn aan de Hampden-Sydney College in Virginia, heeft één van de meer obscure latijnse woorden, consectetur, uit een Lorem Ipsum passage opgezocht, en heeft tijdens het zoeken naar het woord in de klassieke literatuur de onverdachte bron ontdekt. Lorem Ipsum komt uit de secties 1.10.32 en 1.10.33 van “de Finibus Bonorum et Malorum” (De uitersten van goed en kwaad) door Cicero, geschreven in 45 v.Chr. Dit boek is een verhandeling over de theorie der ethiek, erg populair tijdens de renaissance. De eerste regel van Lorem Ipsum, “Lorem ipsum dolor sit amet..”, komt uit een zin in sectie 1.10.32. read more